Select Page

Till all fisk passar Starflame fantastiskt bra. Här tillsammans med ingefära och citron, och rikligt med smör!

400 gr fisk, t ex torsk eller sej
1/2 msk chilisås Starflame
Ingefära
Citron eller lime
Salt och svartpeppar
Smör

Lägg fisken i en form. Pensla på Starflame chilisås. Droppa över citronsaft. Pudra över ingefära, salt och svartpeppar. Toppa med rejält med smör, skivat i tunna skivor. För festligare rätt, lägg på skivad citron eller lime.

In i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter, eller tills fisken är klar.

Serveringsförlag:

Coleslaw med mango: Skär spetskål i strimlor och skär mango i bitar (det går bra med fryst), och blanda med creme fraiche, 1/2 tsk Starflame chilisås, lite honung, citron/lime, salt och svartpeppar. Servera med ris, gärna basmatiris.