Här är vår variant på den klassiska fiskgrytan. Starflame chilin ger både värme och ger skjuts åt alla andra fantastiska smaker i grytan. Vill du ha mer hetta i grytan kan du dubbla mängden Starflame.

400 gr fisk, t ex torsk eller lax
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 potatisar
1 morot
1/2 dl vitt vin
1 dl vatten
2,5 dl grädde
0,5 gr saffran
3 tsk tamarisoja (eller soja av bra kvalitet)
1 tsk Starflame chilisås för matlagning
Dill
Salt och peppar
Räkor

Hacka lök och vitlök fint och stek i rikligt med smör. Dela potatis och morot i lagom stora bitar. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka i cirka 20 minuter, eller tills att fisken och rotfrukterna är klara. Det beror lite på hur stora bitar av rotfrukterna du har. 

Servera med räkor, aioli och ett gott bröd.